مشاوره حقوقی رایگان - دیه

با سلام. پدر من سال 99 یک تصادف داشتند که منجر به فوت ایشان شده است. راننده و مقصر بودند. میخواستم بپرسم دیه ایشان بین فرزندان دختر و پسر مساوی تقسیم میشود یا طبق انحصاروراثت و این که میزان مبلغ دیه طبق روز پرداخت هست یا روزی که رای صادر میشود.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر مبلغ دیه طبق قواعد ارث بین وراث تقسیم خواهد شد . و پسر دو برابر دختر سهم خواهد برد