مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو وکالتی توسط مالک خودرو

سلام. من یک خودرو به صورت وکالتی فروختم. مدت وکالت یک ماه هست و وکیل باید تعویض پلاک انجام بدهد و سپس سند ماشین رو به نام خودش کند. در ضمن وکیل میتواند به یک نفر دیگه هم وکالت بدهد.
اگر بعد از یک ماه تعویض پلاک نرود و یا ماشین رو وکالتی به یک نفر دیگر بفروشد، من میتونم چون هنوز پلاک به نام من هست، ماشین رو توقیف کنم؟

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
بله دادخواست الزام به فک پلاک خودرو و دستور موقت مبنی بر توقیف فیزیکی خودرو و منع از به حرکت درآمدن آن را میتوانید بدهید.