مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو خریداری شده

با سلام و عرض ادب.
بنده یک دستگاه خودرو حدود 20 روز پیش معامله کردم. کلیه مدارک خودرو مانند سند و برگه کمپانی و بیمه و استعلام خلافی به روز و همچنین مدارک هویتی فروشنده بررسی و قولنامه دستی و شاهد از طرف من تنظیم و در دفترخانه رسمی به بنده تفیض وکالت گردید. به دلیل تعطیلی مراکز تعویض پلاک نشد همون روز تعویض پلاک و انتقال قطعی انجام بشه. ولی به محض باز شدن تعویض پلاک مراجعه کردم گفتن توقیف و شکایت روی پلاک گذاشتن به تاریخ دو روز بعد از معامله. بنده از دادسرایی که توقیف گذاشته پیگیر شدم گفتن مالک اصلی شکایت کرده و توقیف گذاشته. ایشون یک هفته قبل از معامله بنده خودروی خود را بدون قولنامه و حتی بدون حضور خریدار و با یک فقره چک بانکی بدون استعلام از بانک صادر کننده تفیض وکالت کرده و فرداش متوجه شده چک جعلی می باشد. لذا به جای این که اعلام سرقت کنند که توقیف بشه و کسی نتونه ماشین رو بخره شکایت کلاهبرداری کرده و بعد یک هفته توقیف گذاشته. علی ای حال سوال بنده اینجا هست آیا به درخواست و شکایت ایشان خوردو بهشون اقاله میشه با توجه به این که هیچ کدام از ارکان معامله را رعایت نکرده؟ یا اهمال و سادگی و چه بسا که تبانی کرده باشه یا این که خودرو رفع توقیف شده و به بنده میرسه اگر به من میرسه ماده های قانونی اون رو به من بگید. ممنون میشم. نیازمند کمکتون هستم. یک دنیا ازتون سپاسگزارم.

پاسخ ها :

يد الله  بهرامي

يد الله بهرامي :

سلام اگر در دادسرا تبانی آنان را ثابت کنید دادسرا شکایت مالک را رد و از خودرو رفع توقیف می کند در غیر اینصورت باید برای مطالبه وجه پرداخت شده دادخواست دهید یا اینکه دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بر علیه مالک و فروشنده بدهید اگر مالک منکر فروش خودرو شد شما از فروشنده به اتهام فروش مال غیر شکایت کنید