مشاوره حقوقی رایگان - مغازه سرقفلی

با سلام پدرم مغازه ای رو سال 92 بصورت سرقفلی به کسی فروخته که در آن زمان متراژ مغازه 32متر از طرف پدرم اعلام شده چون هنوز سند ثبتی به علت نوساز بودن از طرف اداره ثبت اسناد صادر نشده و در قرارداد 32متر ثبت شده و قرار شده هنگام تحویل مغازه به خریدار مبلغ 20میلیون تومان از بابت مابقی ثمن فروش به پدرم پرداخت کند ولی هنگام تحویل مغازه توسط پدرم به خریدار، خریدار 15میلیون به پدرم پرداخت نموده و اظهار کرده مغازه 31متر است و پنج میلیون بخاطر یک متر کم داده و الان طبق سند رسمی اداره ثبت مغازه 33متر می باشد و ما برای گرفتن حق و حقوق خود از بابت آن دو متر بعد از هفت سال چه کار باید بکنیم در ضمن ما هنوز سند سرقفلی ثبتی به خریدار ارائه نکردیم ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

مطالبه اضافه مساحت ملک اضافه مساحت مغازه سرقفلی اضافه مساحت ملک متراژ ملک ملک