مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تعویض پلاک موتور سیکلت

سلام.
من پارسال یک موتور از یک مغازه به اسم فروشگاه ع خریدم اما صاحب موتور یک آقایی بود به اسم ب فروشگاه همه مدارک رو به جز برگ کمپانی به من داد و گفت گم شده است. فروشگاه ع به من یک وکالت برای تعویض پلاک داد ولی من نتونستم پلاک رو عوض کنم که یک ماه پیش زمان وکالت تمام شد. ماه پیش صاحب موتور آقای ب به یک نفر دیگه وکالت داده به اسم آقای الف
الان من به فروشگاه ع میگم وکالت دوباره برای من بگیرد و جواب من رو نمیدهد.به آقای ب میگم بیا به من وکالت دوباره بده و میگه من یک ماه پیش به آقای الف وکالت دادم و دیگر نمیتونم به شما وکالت بدهم. کلاهبرداری میشود.
الف هم از من یک میلیون میخواهد تا وکالت رو به نام من کند.
الان من چطوری وکالت بگیرم برای تعویض پلاک؟ من چی کار باید بکنم؟
آیا بدون سند موتور امکانش هست که دفتر اسناد به کسی وکالت بدهد؟
تکلیف من چی هست؟ هنوز به من برگ کمپانی ندادند؟

پاسخ ها :

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

اگر برگ کمپانی را نداده ودلیل دارید ابتدا به اتحادیه شکایت کنید و بعدا از طریق مراجع قضایی.در مورد وکالت بنظرم بهتر است 1 میلیون را داده و وکالت را بگیرید البته دقت کنید وکالت خود ب منقضی نشده باشد.البته مسیر دادگاه هم هست که کمی زمان بر خواهد بود