مشاوره حقوقی رایگان - وکالت

سلام وقت بخیر سال 86 یه موتور وکالتی خریدم از یه شخص که اونم از کس وکالتی خریده بود تاریخ یکساله برای تعویض پلاک گذاشته بودن که تاریخش گذشت دیگه نتونستم تعویض پلاک کنم الان به فروشنده اصلی که سند بنامشه زنگ زدم میگم 5میلیون میگیرم وکالت میدم الان قانونی میتونم شکایت کنم به عنوان اعظام سند که موتور بنامم بزنم یانه؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
نسبت به طرح دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند علیه فروشنده اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خواسته مالک قانونی نیست، اظهارنامه به فروشنده جهت رفع مانع ارسال نمایید