مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند اصلاحات ارضی

با سلام خدمت کارشناسان عزیز.

اخیرا از طریق یکی از اقوام در شهرستان متوجه شدیم پدربزرگ بنده مالک یک واحد زمین بوده است. در روزنامه رسمی سال 1332 حدود و ثغور این زمین و مالکیت پدر بزرگ بنده چاپ شده بود. ( این فامیل ما کپی اون شماره روزنامه رسمی رو دارد و مستند به همون ما رو در جریان گذاشت )
وقتی برای پیگیری بیشتر موضوع رفتیم متوجه شدیم گویا در اصلاحات ارضی سال 42 این زمین به خاطر عدم پیگیری پدربزرگ بنده و این که خودشون تهران بودند و زمین در شهرستان، به مالکیت شخص دیگری درآمده و در حال حاضر هم سال ها هست در اون مکان یک گاوداری بنا کرده است و ایشان سند رسمی دارند.
حال با توجه به این کپی از روزنامه رسمی سال 32 آیا ما میتونیم جهت احقاق حق اقدام کنیم و تقاضای ابطال سند و به تبع اون اجرت المثل ایام چندین ساله تصرف رو طلب کنیم یا اساسا وقتی مشمول اصلاحات ارضی رژیم سابق شده، دیگر حقی برای ما متصور نیست؟

توضیح این که با شناختی که از پدربزرگم دارم مطمئنم ایشون به هیچ وجه از ملاکینی که چندین هکتار زمین داشته باشند و مشمول این قانون بوده باشند، نبودند و اساسا جز این زمین که تازه از وجودش با خبر شدیم و یک خانه کوچک کلنگی در جنوب تهران دارایی دیگر نداشتند.

پاسخ ها :

معصومه  ياوري كرماني

معصومه ياوري كرماني :

استان :

با سلام اطلاعاتی که شما مطرح کردید بسیار ناقص می باشد و انتشار آگهی سال 32 مبین مالکیت پدر بزرگ شما نمی باشد زیرا آگهی سال 32 اگهی نوبتی بوده و پدر بزرگ شما متقاضی ثبت بوده که از اظهارات شما مشخص است که ادامه عملیات ثبتی را انجام نداده و از ادامه جریان ثبت و اخذ سند مالکیت توسط مالک آن هم اطلاعاتی دراختیار نیست ولی ظاهرا در جریان اصلاحات ارضی سند مالکیت صادر شده برای اظهار نظر تخصصی می بایست اطلاعات دقیق پرونده ثبتی در دسترس باشد و فی الحال امکان اقامه دعوی ابطال سند مالکیت طرف مقابل نمی باشد و مطالبه اجرت المثل نیز فرع بر مالکیت است