مشاوره حقوقی رایگان - زمینهای پدری در اصلاحات ارضی

سلام ببخشید زمینی به مساحت بیست هزار متر در شمال برای پدر بزرگ ما بوده ولی در زمان اصلاحات ارضی عموم همه زمین‌ها رو بنام خود کرده البته سند ندارد به صورت شورایی بنام کرده میخواستم ببینم من الان میتونم ادعایی داشته باشم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگردرزمان اصلاحات ارضی بنام عمو شده,باید سندمحضری داشته باشه . مدرک عمو راباید ازنزدیک دیدتابابت آن راهنمایی لازم بعمل بیاد