مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام. بنده حسابدار یک شرکت هستم. از سیستم سرور که مربوط به مدیر مالی بود فرم پی دی اف و خام مربوط به قرارداد سال 98 خودم رو پرینت گرفتم.
هیچ گونه مهر و امضایی هم نداشت. همچنین یک نسخه از قرارداد محرمانگی همکارم رو اشتباها به جای قرارداد 98 ایشان پرینت گرفتم. که هر دو خام و بدون امضا با فرمت پی دی اف بودند. الان شرکت ادعا دارد من خیانت درامانت کرده ام. آیا میتونند شکایتی بکنند و رای دادگاه چی هست؟ فقط یک تکه از فیلم دوربین دارند که من پرینت گرفتم. ممنون میشم راهنمایی ام کنید.
ممنون از کمکتون

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
بله شما مرتکب خیانت در امانت شده اید در صورت شکایت شرکت حتما وکیل بگیرید