مشاوره حقوقی رایگان - کارگر و کارفرما

باسلام. بنده بدون قرارداد کاری و بیمه در جایی مشغول کار شدم بعنوان حسابدار در بخش مرغ و گوشت
و الان حدودا هفت ساله مشغول کار هستم ولی تا دوسال قبل حساب بانکی خودمو هم درگیر حسابهای کاری کردم به درخواست کارفرما
و امسال کارفرما متوجه شده که بعضی چک ها رو من وصول کردم و برداشتم و یا عده ای از مشتری ها به من پول زدن و چون سیستم حسابداری اصولی و‌سازمانی نداریم وفقط با برنامه حسابداری پازار و مشتریها و بانکها سرکار داریم،کار بجایی رسیده که کارفرما حسابرس آورده و بعد متوجه شدن کارفرما،خودم لیستی تهیه کردم و گفتم قضیه رو و میخام پول واریز کنم بخاطر این کار و تموم شه قضیه،
آیا این احتمال داره که بخاد ویا بتونه ازم شکایت کنه با توجه به اینکه هیچ قردادی بین ما نیس و فقط شاهد داره که من کارمندشم و منم مقداری پول رو عودت داده ام به حسابش،اگر امکانش باشه چطور باید رفتار کنم

پاسخ ها :

خیانت در امانت حسابدار خیانت در امانت کارگر خیانت در امانت کارگر کارفرما