مشاوره حقوقی رایگان - ماده ۶۹ قانون مکرر مجازات های اسلامی

سلام بنده فردی ۱۹ ساله هستم و چهار سال پیش یعنی در ۱۵ سالگی مرتکب جرم سرقت شدم و توسط پلیس اگاهی دستگیر شدم لکن بنده فقط ۸ ساعت در بازداشتگاه اداره اگاهی ماندم چون شاکی رضایت داد و آزاد شدم یعنی کار من به دادگاه نکشید که محکومیت کیفری در بر داشته باشه ولی در اداره از بنده انگشت نگاری شد و از صورتم عکس گرفتند. در حال حاضر که ۴ سال از اون واقعه گذشته من در دانشگاه علوم قضایی تهران پذیرفته شدم و ۴ سال دیگه( یعنی ۸سال بعد از وقوع جرم) گزینش قوه قضایه از دو جا استعلام میگیره 1.اداره تشخیص هویت نیروی انتظامی۲.اداره سجل کیفری
سوالم اینجاست که باتوجه به اینکه دادگاه در کار نبوده و بنده حین ارتکاب جرم زیر ۱۸ سال داشتم و مرجع استعلام قوه قضائیه است (البته برای جذب) من به مشکل میخورم!؟

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

خیر چون حکم کیفری قطعی برای شما صادر نشده است سوء پیشینه ای نخواهید داشت. در هر حال برای گرفتن گواهی عدم سوءپیشینه می توانید به پلیس +10 مراجعه کنید.