مشاوره حقوقی رایگان - نفقه دختر مجرد

سلام، سوال من در مورد خواهرامه، دوتا خواهر مجرد دارم 32ساله و 29ساله به خاطر ناسازگاری نامادری جدا از پدرم زندگی میکنند یکیشون شاغله، پدرم هیچ کمک خرجی یا کرایه خونه یا کلا نفقه ای به اینها نمیده البته خیلی وقته نفقه نمیده با اینکه داره نمیده چکار کنیم ؟ لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

نفقه دختر مجرد مطالبه نفقه دختر مطالبه نفقه از پدر نفقه دختر نفقه