مشاوره حقوقی رایگان - شرایط و میزان مسدود سازی حقوق ضامن چگونه است ؟

با سلام و عرض خسته نباشید، میخواستم بدونم
1 - دادگاه به علت معرفی نکردن متهم توسط ضامن، چه زمانی اقدام به مسدود کردن حقوق ضامن میکند ؟
2 - آیا کل حقوق دریافتی ضامن مسدود میشود یا درصدی از حقوق مسدود میشود ؟
3 - آیا ضامن میتواند از دادگاه درخواست کند که 6 ماه حبس متهم به جزای نقدی تبدیل شود و به همان میزان از حقوق وی کسر شود ؟

پاسخ ها :

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
١-بعد از قطعيت واجراي راي
٢- ١/٤ يا ١/٣ از حقوق توقيف ميگردد
3-خیر

پرسشگر :

آقای بهادری بی نهایت سپاسگزارم

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام
بعد از صدور اجراییه و ابلاغ به مجرم در صورت عدم مراجعه به ضامن ابلاغ میشه که اگر مجرم معرفی نشه ظرف فلان روز وثیقه ضبط میشه. واگر ضامن در مهلت مقرر ایشان را معرفی نکند حقوق وی به میزان مندرج در اجراییه ماهیانه کسر میگردد. معمولا یکسال به 30 میلیون تومان و شش ماه نصف این مبلغ خواهد بود. البته مبالغ باز هم بسته به نظر قاضی میباشد ولی بنده حدودا عرض کردم.
پاسخ سوال اخر منفی است.