مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

همسر من ازبرج 11سال95 تاکنون از منزل فرار کرده و بنده رای الزام به تمکین گرفتم ولی دادگاه گفته چون ایشان دربیمارستان بوده تمام این مدت را تاکنون و چون ایشان جهیزیه نیاورده و قبلا هم سابقه بردن وسایل منزل را داشته و تو دادگاه من بیان نمودم الان قاضی رای داده که خانم میخواهد تمکین کند ولی زوج نمیخواد و رای تمکین باطل است اعتراض نمودم ولی قاضی کاملا جانبدارانه با این خانم برخورد میکند و همچنین دادخواست طلاق هم داده ام و چندجلسه رفته ایم وداورمشخص کردم به دستور قاضی داور هم نوشت که نمیتوانیم باهم زندگی کنیم الان من با این قاضی که کاملا طرف این زن را میگیرد چیکار کنم و چگونه میتوانم طلاقش بدهم چون هم تهدید میکند و هم سلب آسایش و هرجا هم میروم دادوبیداد میکند و میگوید پول میگیرم به صورت نقد و تامدتی دست از سرت برمیدارم.
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

سلام شما میتوانید با پرداخت حقوق مالی نامبرده را طلاق دهید
در ضمن توضیحات تان روشن نیست

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

حق طلاق یک حق مسلم برای مرد است و هیچ جای شک و شائبه ای در ان نیست.
در هر حال قاضی نه می تواند و نه خواهد توانست حق قانونی شما را زیر سوال ببرد در صورت ادامه این روند می توانید دعوی خود را استرداد و مجدداً تحت عنوان دادخواست صدور گواهی عدم امکان سازش دعوی دیگری مطرح نمایید.