مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو

باسلام. بنده حدودا یک ماه پیش خودر وانت آریسان داشتم که در حال میوه فروشی بودم وماشین من به دلیل عدم پرداخت قسط از طرف نمایندگی شکایت داشت و غروب بود که از طرف نیروی انتظامی آمدند برای توقیف خودرو و بنده میوه زیادی در ماشینم بود و شروع کردیم به خالی کردن میوه از ماشین و یکی از مشتری های ثابت بنده پیش من بود و چون کسی پیش بار من نبود اون مشتری را به عنوان راننده با افسر کلانتری به پارکینگ بردند.
درقبض پارکینگ اسم اون شخص نوشته شده. حال بنده تمام کار های ترخیص را انجام دادم و از طرف کلانتری که مامور توقیف خودرو بنده بوده نامه آزادی را دادند. حال یک افسر راهنمایی میگوید تو مالک هستی و هیچ کاره ای ما اون شخص را میخواهیم. حال اون شخص در کردستان عراق است و برنمیگردد حال ماشین از طرف راهنمایی ترخیص نمیشود و میگویند باید او راننده باشد. با تشکر.

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

نخیر مالک میتواندترخیص کند.
پیش رییس برید و بازرسی و حفا