مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به وسيله تلفن

سلام من پی درگیری که مربوط به همسرم و خانمی بود موردتهدید تلفنی و تهدید دختر7سالم از طرف برادر اون خانم قرار گرفتم و صدای این مکالمه ضبط شده من ميتونم طرح شکایت کنم ؟؟؟لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام شما ميتوانيد تحت عنوان تهديد و مزاحمت از ايشان شكايت كيفري نماييد

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

شکایت کیفری به اتهام تهدید و احتمالا توهین به طرفیت صاحب شماره ای که با شما تماس گرفته و صدای ضبط شده منتسب به وی می باشد مطرح نمایید