مشاوره حقوقی رایگان - شهادت و شکایت دروغ

باسلام. حدود 2 ماه پیش شخصی از بنده بخاطر قذف و فحاشی و توهین و تخریب یکدستگاه تلفن همراه شکایت کرده، ولی بدون اینکه دادیاری بنده را بخواهد حکم منع تعقیب بنده بابت قذف و فحاشی و توهین برایم پیامک شد. اما بابت تخریب گوشی جلب دادرسی شده ام. از آنجا که اصلا بنده هیچکدام ازین موارد شکایت را مرتکب نشدم کِی و چگونه میتوانم از شاکی و شاهد وی که از دوستان صمیمی هم میباشند شکایت کنم؟ ممنون میشم اگر محبت کنید پاسخ بدید.

پاسخ ها :

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
درجلسه دادرسی تخریب عمدی مال حاضرشوید ودفاعیات خودرامطرح نمایید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

از طریق دقاتر خدمات قضایی شکایت خود را از شهود بعلت ادای شهادت دروغ و از شاکی بعنوان اعاده حیثیت ارائه دهید