مشاوره حقوقی رایگان - شخصی که نمی شناسم از من شکایت کرده

سلام من پیمانکار بانک ... هستم
در همه کشور کارهای تعمیرات شهرنت های بانک ... رو انجام می دم
کار به این صورته که از شرکت زیر مجموعه بانک بنام شرکت ت. در گروه کاری واتساپ پیام می دارن که در یکی از شهرها مشکلی هست و من و همکارام کسی رو پیدا می کنیم و مشکل رو حل می کنیم
در شهر سنگر رشت شرکت ت. اعلام کرد که سقف کانکس اب می ده
ما اعلام کردیم در این شهر نیرو نداریم گفتن از راهبر دستگاه (از پرسنل شهرنت که در محل کار می کنه) کمک بگیرید کسی بیاد و سقف رو تعمیر کنه
به راهبر گفتیم ایشون گفت کسی رو میاره ما هزینش رو پرداخت کنیم
ما قبول کردیم و گفتیم شماره شخص رو بده برای قیمت باهاش هماهنگ کنیم
چون غروب بود و کانکس شهرنت کنار شهرداری بود ایشون گفت شهرداری تعطیله نمی تونیم داخل بشیم بریم بالای سقف باشه فردا قبول کردیم.
1ساعت بعد راهبر زنگ زد که کسی گفت کسی که اومده بود برای تعمیر سقف از بالای نردبان افتاد
گفتیم اصلا قرار نبود کسی الان بیاد با ما هم هماهنگ نکرده بودی
گفت شهرداری جلسه داشتن در باز بود طرف رو آوردم رفت بالا وقتی داشت می اومد پایین 2تا پله مونده بود مشتری اومد داخل شهرنت نردبان رو ول کردم رفتم طرف افتاد پاش شکست.
گفتیم اصلا به ما مربوط نمی شه چون ما اصلا با این طرف صحبتی نکردیم و نمی شناسیم.
برای شخص راهبر پرسیدیم هزینه چسب چقدر شد گفت 500000تومان هزینه چسب برای سقف رو آب بندی کرد ریختیم
از بیمه تامین اجتماعی شهر سنگر زنگ زدن و من این موارد رو بهشون توضیح دادم
الان بعد چند وقت از برام اس ام اس اومده
در مورد پرونده شماره
با رديف فرعي
به سايت و سپس به شعبه
3 عمومي- سنگر
مراجعه كنيد
این رو باید چی کار کنم

پاسخ ها :

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
بدوا باید بارجوع به دادگاه ازنوع شکایت ودلیل اخطارمطلع شوید