مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری مغازه

باسلام
پدرم سرقفلی مغازه اش را دارد. قبلا شغلش فروش سنگ مزار و سنگ ساختمانی بوده و در حال حاضر وارد سنگهای تزییناتی و بلور شده. آیا این شامل تغییر شغل می شود؟ اگر بله.
مالکین سه نفر هستند که جمعا 110 میلیون برای تغییر شغل طلب کرده اند. آیا کار ایشان قانونی ست؟ راهنمایی بفرمایید چنددرصد قیمت مغازه بایستی برای تغییر شغل به مالکین پرداخت شود یا اگر اصول خاصی دارد خواهش می کنم راهنمایی بفرمایید.
لازم بذکر است قیمت سرقفلی مغازه در حال حاضر حدود یک میلیارد تومان است.

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

سنگ ساختمان هم برای تزیین خارج ساختمان است.
چنانکه سنگ تزیینی برای داخل ساختمان است. ولی بلور رشته جدیدی است.
اگر اتحادیه جدا دارند، جدا حساب میشوند.با اینحال کارشناس نظر خواهد داد.
اگر با مذاکره به توافق برسید بهتر است.
ده درصد زیاد نیست ولی سعی کنید با مذاکره کم کنید.