مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی

باسلام با شخصی تصادف کرده و مقصر صددرصد شده ام و دیه و کارهای اولیه توسط بیمه پرداخت شده. حالا بعد از گذشت چند روز دادخواست مطالبه خسارت بابت از کار افتادگی و هزینه های ایاب و ذهاب برای درمان به طرفیت بنده و بیمه داده حالا می خوان بدونم 1- بنده محکوم به پرداخت میشم یا بیمه؟؟؟؟ 2- آیا رای وحدت رویه ای وجود نداره که دیه جایگزین از کار افتادگی و هزینه های درمان می باشد؟؟ 3- ماده های استنادی به این موضوع چیه که یا دادخواست طرف رد و باطل بشه و یا هم بیمه محکوم به پرداخت بشه ؟؟؟
ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام . هزینه های درمان مازاد بر دیه ( هزینه از کار افتادگی و .... ) ، فقط در شرایطی خاص
، بر عهده ، شما می باشد و هزینه های درمان مازاد بر دیه و سایر هزینه ها ، همراه با همان مبلغ دیه ابتدایی محاسبه می شود و اخذ مبلغ دیگری از بیمه دیگری امکان ندارد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

غیر از دیه که بیمه پرداخت میکنه هیچ خسارتی با شما نیست و محکوم به چیزی نمیشید بهتره با وکیل تماس مشورت کنید برای اینکار