مشاوره حقوقی رایگان - خرید قولنامه ای اپارتمانی که سند دارد

با سلام یک واحد اپارتمان میخواهم خریداری کنم. واحد مربوطه پارکینگ داره که در سند واحد هم قید شده. ولی فروشنده واحد رو همراه پارکنیگ چون قیمتش بالا میره جدا جدا هم بفروشه . یعنی خونه رو قولنامه ای با کد رهگیری بدون پارکینگ به من بفروشه. پارکینگ هم به صورت قولنامه ای به شخص دیگری بفروشه.
سوالم این من این خرید رو انجام بدم.
چون قولنامه ای انجام میشه در نتیجه سند هم به نام فروشنده باقی خواهد ماند و من فقط یک قولنامه کد رهگیری دار دارم به عنوان مدرک و نه سند اپارتمان.
ایا فروشنده میتونه از سندی که نزد خودش هست سو استفاده کنه؟ مثلا وام بگیره باهاش. یا در ضمانت دادگاهی جایی استفاده کنه ازش؟؟؟ یا بعدا فوت شه ورثه ش ادعایی داشته باشند در مورد مالکیت خونه؟
و اگه ممکنه راه مطمئنی که من واحد رو قولنامه ای بخرم ازش و خطر استفاده از سند رو بتونم خنثی کنم پیشنهاد بدین. با تشکر از همه عزیزان.