مشاوره حقوقی رایگان - خرید اپارتمان قولنامه ای کد رهگیری دار و فاقد سند

سلام خسته نباشی
بنده میخوام یه اپارتمان توی پاکدشت بخرم ولی خب این منطقه اکثرشون بدون سند هستن با قولنامه و کد هگیری معامله میشه میخواستم بدونم اگه برای خرید همچین اپارتمانی اقدام کنم و کد رهگیری بگیرم براش اعتبار داره بعد ها باعث مشکل نمیشه یا اینکه یوقت پولم از بین بره
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فاطمه  ايزدي فيروز اباد

فاطمه ايزدي فيروز اباد :

سلام بهتر است قبل از خرید ملک استعلام از شهرداری واداره اوقاف بگیریدواز مالکین قبلی درخصوص مالکیتشون تحقیق گردد تا به مشکلی نخورید