مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار ناجا

سلام خدمت وکلای بزرگوار. بنده 6سال نیروی پیمانی ناجا بودم حدود 6ماه غیبت کردم بعلت مشکلات خانوادگی البته غیبت هایم 14روز به 14روز بوده و دادسرایی نشدم اکنون فقط بعلت غیبت هایی که داشتم 7ماه است که منفک شدم ایا امکان بازگشت وجود دارد؟ و اگر امکان بازگشت وجود دارد چگونه؟ باتشکر

پاسخ ها :

مجید گشایشی

جناب آقای مجید گشایشی :

سلام. منفک یا اخراج؟
اگر به میل خودتان جدا شدید کاری نمی توانید انجام دهید.در صورت اخراج طرح شکایت در دیوان عدالت اداری شاید راهگشا باشد.