مشاوره حقوقی رایگان - پیمانی به رسمی و بازگشت به خدمت در ناجا

با عرض سلام و خدا قوت .. اینجانب به مدت شش سال نیروی پیمانی ناجا و درجه داری استخدامی سال 1393 بودم و نظریه مثبت حفاظت اطلاعات و همچنین عقیدتی سیاسی و رضایت فرماندهی و تاییدیه بهداری و ... در پرونده اینجانب موجود می باشد ولی بدلیل اینکه در سال 96 بدلیل ناراحتی چشم بعلت شب بیخوابی و شب بیداری مجبور به انجام عمل جراحی شدم و با توجه به مرخصی کم استعلاجی ، غیبت کردم و همچنین بیماری پدرم دامن گیر بنده شده و در کل حدود 50 روز غیبت در چند مرحله داشتم و محکومیت فرار از خدمت در دادسرا نظام برای یه مورد که بالای چهارده روز بوده رای صادر شده است و بعد از انجام پنج سال یکسال تمدید برای بنده در نظر گرفته شده و مجددا حفاظت و عقیدتی سیاسی و فرماندهی و فرمانده مستقیم نظریه مثبت دادند و بعد از اتمام یکسال تمدید شده گزینش استان و ناجا نظریه منفی دادند و بنده اعتراض زدم و پرونده بنده دارای تشویقی و عملکرد مناسبی می باشد ولی متاسفانه بدلیل غیبت حدودا چهار ماهه منفک شده ام آیا امکان بازگشت به کار هست؟ ممنون از شما

پاسخ ها :

بازگشت به خدمت ناجا پس از منفک شدن بازگشت به خدمت ناجا