مشاوره حقوقی رایگان - اصالت حکم کارگزینی پیمانی

سلام.
من بورس یک دانشگاهی بودم که قرار بود در آن خدمت کنم. اما در حکم کارگزینی استخدام پیمانی که برای من صادر کرد به جای شماره استخدامی، شماره ملی من رو قرار دادند و قرارداد را هم به جای یک سال، شش ماهه نوشته بودند. از طرفی سازمان مدیریت استان مربوطه به دلیل عدم تامین اعتبار از برنامه و بودجه درخواست کد مستخدمی دانشگاه را رد کرده بود. من این قرارداد را امضا نکردم ولی دانشگاه در گزارشی یک سویه به اداره بورس وزارت گزارش داده که علیرغم صدور حکم استخدامی نامبرده، او از امضای حکم سرباز زده و الان کلا حکم من رو در آن دانشگاه لغو کردن و نقطه سرخطم کردن و این در حالیست که طبق بخشنامه سازمان استخدامی هیچ دانشگاه نمی تواند بدون اخذ کد مستخدمی حکم صادر کنه و من طبق قانون حق داشتم آن قرارداد را امضا نکنم.
حالا من چطور میتونم حقم رو بگیرم. آیا با شکایت به دیوان عدالت اداری میتونم مجددا حقم رو از آن دانشگاه بگیرم و استخدام بشم؟

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

بله.
ولی آنها حسن نیت داشتند.چون کد استخدامی و ردیف بودجه نداشتند، موقتا حکم را به صورت مذکور صادر کردند تا بتوانند شما را بکار بگیرند تا وقتی که کد آزاد بشه و بودجه تعلق بگیره.
اکنون با اداره کل بورس مسئله را در میان بگذارید و با مذاکره قضیه را حل فرمایید.
اگر نشدبه دیوان شکایت کنید.