مشاوره حقوقی رایگان - استرداد زمین توسط جهاد کشاورزی

با سلام و خسته نباشید.
اینجانب در سال 97 زمینی به متراژ 1450 متر مربع خریداری کرده ام و در آن 100 درخت کاشته ام و یک خانه کارگری 30 متر مربع و فنس کشی دور باغ دارم .جهاد از اینجانب شکایت کرده و حکم استرداد گرفته و تخلف را ساخت خانه باغ و فنس کشی اعلام کرده. حکم به دیوان قضایی رفته است. آیا این حکم باعث تخریب خانه باغ میشود؟ جهاد بعد از سه سال میتواند خانه کارگری رو تخریب کند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در بعضی موارد احتمال احتمال ، تخریب خانه وجود دارد البته به شرطی که..