مشاوره حقوقی رایگان - چك

سلام
برای شخصی كار مي كردم
تمام كارا هاشون رو انجام ميدم در كار ساختمان بودن
خلاصه حدود چهار ميليارد و پانصد ميليون تومان چك به اضافه مقاديري پول نقدي از به ايشان دادم البته از ايشان يه وكالت نامه دارم كه در آن قيد شده هر تعهد مالي بدم بر عهده ايشان ميباشد ايشون هم قبول دارن فقط به خاطر مشكلاتش كه به يك باند كلاهبرداري خورده هنوز نتونسته هم پولم رو بده هم چكهام رو كه برگشت خورده
حال سؤالم اينه من ميتونم از ايشون شكايت كنم و تقاضاي هم تسويه چكهاي و جبران ضرر مادي و معنوي كنم يا خير؟

پاسخ ها :

میلاد بادله

جناب آقای میلاد بادله:

در خصوص چك ميتوانيد اقدام نماييد و هم مبلغ چك وهم خسارت تاخير را دريافت كنيد،در خصوص زيان معنوي در قانون كيفري جديد مصوب ٩٢ به اين مسأله توجه شده و قابل مطالبه است

یک مشاور

وکالتی که شما گرفته اید باید کامل بررسی شود. چون بعضی از شروط به دلیل مجهول بودن و یا غیر قابل اجرا بودن فاقد اثرات قانونی میباشد.

میلاد بادله

جناب آقای میلاد بادله:

سلام،بله وجه چكها رو ميتوانيد به همراه ضرر و زيان وارده از تاريخ سررسيد چك مطالبه كرد..ممنون