مشاوره حقوقی رایگان - جدا شدن قانونی

سلام من در سن 3 سالگی مادرم فوت کرده تا 18 سالگی با نامادری و پدرم زندگی میکردم طی مشکلات و فشار روحی که روم بود به خونه ی عموم رفتم و تا الان تو سن 21 سالگی کنارشون بودم از این بابت که امانت کنارشون بودم خیلی فشار رومه و من هم کار میکنم و میتونم از عهده ی مخارجم بر بیام میخواستم بدونم با این شرایط من اجازه ی قانونی مستقل زندگی کردن و دارم یا نه پدرم مشکلی نداره اما سره نداشتن مادر کله فامیل برای من پدر و مادر مشین همیشه و پدرم کم میاره شرایطم طوریه که منطقیش تنهایی زندگی کردنه که نه مزاحم یا مهمون کسی باشم نه خودمو اذیت کنم و تو این فشار به موقعیته اشتباهی برم. و من یک سال پیش روانشناس رفتم زمانی که با خانواده بودم همه ی تلاشمو کردم که اوناهم بیان و مشکلاتمون حل بشه اما مخالف بودن با مشاوره. من نیاز به مجوزی چیزی توسط قاضی هستم قانون اجازه ی مسکن جدارو بهم میده؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله طبق قانون ، شما با داشتن 21
سال ، می توانید مستقل زندگی کنید و هیچ شخصی نمی تواند مانع زندگی مستقل شما بشود و نیاز به اخذ مجوز از هیچ مرجعی ندارید
موفق باشید

زين العابدين  اسماعيل پور

جناب آقای زين العابدين اسماعيل پور :

.
سلام

اگرچه زندگی مستقل و مجرد مشکلات خاص خودش را دارد اما منع قانونی ندارد.

موفق باشید