مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن قانونی دختر

با عرض سلام. شما می فرمایید نیازی به حکم قانونی نیست و دختر20 ساله توان مستقل شدن دارد و نیازی به اجازه خانواده ندارد و ... اما این رو خانواده نمیپذیرد و خیلی بنده رو محدود کردند و میگویند تا در این خونه ای هر چی ما میگوییم باید همان باشد و هر وقت از این جا رفتی هر غلطی دلت خواستی بکن.
در صورتی که من به هیچ وجه خواسته غیر معقولی نداشتم و فقط میخواهم برای من ارزش و استقلال قائل باشند که این کار رو نمیکنند. من واقعا خسته شدم و نمیتونم این وضعیت رو تحمل کنم و میخواستم بدونم من اگر به دادگاه شکایت کنم و بخواهم حکم استقلال به من بدهند تا این ها دیگر نتوانند به اجبار من رو مجبور به کاری کنند و من را حمایت میکنند یا باز هم من رو سرکوب میکنند؟ بنده مشغول تحصیل هستم و میخواهم در خوابگاه بمونم اما خانواده اجازه نمیدهند و اذیت میکنند. درست هست که منع قانونی وجود ندارد اما خانواده ها درک زیادی ندارند و نمیتونند این حرف رو قبول بکنند.
اگر شکایت کنم تقریبا چقدر طول میکشد تا دادگاه حکم استقلال بنده رو صادر کند؟
من نیاز به حکم دادگاه دارم چون با صحبت اصلا متوجه نمیشوند و خانواده بنده دچار مریضی های روحی روانی هستند و خواهر و برادر بنده هم دو تا فرشته هستند (معلول ذهنی هستند) شرایط من خیلی سخت هست و اگر حضور من در اجتماع توسط خانواده منع بشود واقعا حال روحی من بد میشود.
من نمیتونم اون طور که اون ها میخواهند زندگی کنم.
خواهشا راه دقیق شکایت و پیگیری رو به من نشان بدهید. چطور حقم رو بگیرم؟
وقتی بنده درخواست بدهم دادگاه، خانواده بنده رو هم به دادگاه احضار میکنند؟
ممنون میشوم دقیق راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نیازی به شکایت نیست و شما به سن قانونی رسیدید و میتوانید مستقل زندگی کنید.
ولی بهتر است این اتفاق با رضایت خانواده باشد