مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا فنس کشی باغ

با سلام خدمت وکلای محترم
بنده حدود 5 سال پیش به جهت فنس کشی زمین کشاورزی خود در روستا که با اخذ مجوز از جهاد کشاورزی اقدام کرده ام . جهاد برگه رضایت همسایگان زمین را به بنده داده و از همسایگان خود در برگه مربوطه امضا گرفته ام که فنس کشی بنده هیچگونه مزاحمتی برای آنها ندارد .
امسال یکی از امضا کنندگان مدعی شده که راه عبور و مرور بنده از زمین بنده می باشد و اظهار نموده که امضا موجود وی در برگه رضایت همسایگان جعلی می باشد . و کارشناس جعل نیز بنابر دلایل و مدارک امضا شده توسط شاکی در سایر ادارات عدم مطابقت امضا و جعل بودن را اعلام کرده است .
حال بنده به نظر کارشناس اعتراض نموده و درخواست کارشناس 3 نفره نموده ام .
آیا بنده می توانم ثابت کنم که امضا اصل بوده و خود طرف آن را امضا نموده است ؟؟؟
ضمنا شاکی بیسواد بوده و آیا امکان دارد که امضا دیگری در برگه جهاد زده باشد ؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
کارشناس رسمی دادگستری در رشته خط و امضأ ، قادر به تطبیق و تشخیص مشخصات فنی امضأ آن شخص و امضأ درج شده بر روی برگه رضایتنامه هست .
موفق باشید

زهرا قاسمی

سرکار خانم زهرا قاسمی :

با سلام . ملاک نظر کارشناس دادگستری است و چنانچه شما به نظر ایشان اعتراض دارید مطابق قانون تقاضای کهرشناس سه نفره نمایید .