مشاوره حقوقی رایگان - انباری

با سلام. بنده سه سال پیش واحد مسکونی را خریداری کردم. متاسفانه صاحب خانه قبلی نابینا بودند و سازنده خانه هزینه انباری را از ایشان گرفته در صورتیکه در سند قید نشده بود.. (یک انباری به صورت رویتی به ایشان داده شده). زمانی که بنده این واحد را خریدم هزینه انباری را پرداخت کردم و تمامی اعضای ساختمان نیز امضا کردند که با این موضوع موافقند که این انباری برای ما باشد.حالا یکی از همسایگان (که قبلا امضا کرده بودند) اعتراض کرده که این انباری باید تخریب شود. حالا میخواهم بدانم تکلیف چیست ممنون از راهنمایی های شما عزیزان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر انباری در سند شما قید نشده باشد جز مشاعات است و باید تخریب بشود مگر همه همه مالکان موافق استفاده توسط شما باشند . در ضمن شما مالک انباری محسوب نمی شوید