مشاوره حقوقی رایگان - خلاف در يك ملك ورثه اي تجاري از سوي مستاجر

مستاجر در يك ملك ورثه اي تجاري كه قبلا سرقفلي اش فروخته شده ، مرتكب خلاف ساخت و ساز (افراط و تفريط)، تغيير شغل، و عدم پرداخت اجاره (تعديل اجاره)...شده است .
آيا اگر تنها يك تعدادي از وراث از مستاجر به مراجع قضایی شكايت كنند، ايا مراجع قضائي حكم تخليه يا خلع يد مستاجر را صادر ميكنند ؟ و يا اينكه همه وراث بايد شكايت كنند تا دادگاه به شكايت مالكين رسيدگي كند ؟ چون ممكن است بعضي از وراث (مالكين) استطاعت مالي پرداخت هزينه شكايت در دادگاه را نداشته باشند و مايل درگير با مستاجر نباشند.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
متاسفانه در اینخصوص رویه واحدی در محاکم وجود ندارد برخی از محاکم با اعلام وطرح دادخواست توسط احد ویا برخی از وراث را میپذیرند ولیکن اصولا برای طرح یک دعوی ودادخواست جامع ومانع کلیه وراث همکاری کنند مزیده فایده خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله دادگاه باید حکم تخلیه صادر کند و لازم نیست حتما همه همه مالکان شکایت نمایند
تماس بگیرید تا..