مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

همسرم بدون اطلاع من از دادگاه درخواست مهریه کرده و من تازه متوجه شدم که از این ماه به صورت اقساطی از فیش حقوقیم کسر میشه. میخواستم بدونم آیا دادگاه این حق رو داره که بدون اطلاع من حکم کسر مهریه از حقوقم رو بده؟ ضمنا من و خانواده ی همسرم در یک محل زندگی میکنیم ولی از دادگاه منطقه دیگه ای که فاصله ی زیادی از محل سکونت ما داره شکایت و درخواست مهریه داشته آیا نباید هر شکایتی از دادگاه محل سکونت طرفین ارایه بشه؟...

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام
زوجه میتواند در مخل زندگی خودش اقدام به طرح دادخواست بنماید
البته بایستی ادرس شما صحیحا اعلام شود اما چنانچه به طرقی این اقدام صورت نگیرد حق واخواهی و اعتراض به حکم صادره امکان پذیر میباشد همچنین امکان طرح دادخواست اعسار از پرداخت جهت کم نمودن میزان پرداختی امکان پذیر است.

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

با سلام
صلاحیت محلی دادگاه حقوقی مثل خانواده قابل واخوهی می باشد ولی احتمال نقض حکم بسیار نادر است درضمن احتمالا فقط تامین خواسته گرفته باشد ودر صورتی که شما دارای فرزند باشید تا سقف 25 درصد حقوقتان را می توانند برداشت نمایند که اعسار هم بدهید مورد قبول واقع نخواهد شد