مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

سلام، وقت بخیر. در سال 94 طی یک صلح نامه شخصی 6 دانگ از یک زمین به نام بنده صلح نمود. ( امضا و اثر انگشت و دست خطش در صلح نامه موجود است) ولی انتقال سند انجام ندادیم و سند به نام مصالح است. 2 ماه قبل مصالح فوت کرد. آیا وراث او می توانند ادعایی داشته باشند و این زمین را جز انحصار وراثت خود قرار دهند؟ 3 نفر وارث دارد و امضا وارثین در صلح نامه نیست. صلح نامه فقط یک شاهد دارد.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
خیر عقد صلح معتبر شناخته میشود و ورثه حق ادعایی در این خصوص ندارند.
موفق باشید