مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از کارت بازرگانی

با عرض سلام و خسته نباشید
خواهرزاده ام کارت بازرگانی بنده رو گرفتند
با دوستانش کار کنند و قرار شد همه چیز به عهده خودشان باشه
رفع تعهد ارزی و واردات مبلغ پانصدهزار دلار
واردات در ازای صادرات برای اولین بار میشه انجام داد
و قرار گذاشتند دلاری صد تومان برای بنده میمونه
و هیچ کاری به عهده خودم نباشه
البته گفتم نه
ولی با اصرار او بدلیل اینکه خیلی باهم نزدیک بودیم حس کردم نیاز به درآمد داره و از طریق این کارت میتواند
درآمدی داشته باشد قبول کردم
حدود یک میلیون و یکصد هزار دلار صادرات کردند
و تو این فاصله بدلیل اینکه پرداختی هاشون به حساب بنده طبق قرار صورت نمیگرفت بارها گفتم که دیگه صادرات نزنید
ولی با چرب زبانی راه خودشون را ادامه دادند
تا اینکه رمز epl را عوض کردم
و گفتم تعهدات ارزی و واردات را انجام بدهید

تا ادامه کار رو بتوانید انجام بدهید
البته هنگامی که پانصد هزار دلار شده بود هم گفته بودم
گفتند یک میلیون دلار بشه بعد

از زمان تعویض رمز epl حدود دوماه و نیم گذشته و همیشه امروز فردا کردند تا بالاخره گفتند نداریم و غیره 70 میلیون از خودم گرفتند
تا 200هزار دلار رفع تعهد ارزی را انجام دادند با توجه به مهلت 4ماهه حدود 2هفته دیگر وقت باقی نمونده هنوز هم امروز و فردا میکنند
آیا رفع تعهد ارزی قابل تمدید هست؟ فرصت بیشتری دولت میدهد؟
یا که بعد از پایان 4ماه بنده با مشکل روبرو میشوم

چند نفری هم گفتند شکایت کنم به جهت اینکه فامیل اینکار را انجام داده تا کنون شکایتی نکردم و احتمالا
اینها با امروز و فردا دارند وقت را تلف میکنند که زمان تمام شود و از مرحله شکایت بگذرد و چنانچه مهلت تمام بشود دولت میگوید چرا شکایت نکردی در مورد این مشکل راهنمایی میخواهم

با تشکر فراوان

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

برای اخذ مشاوره در مورد چنین پرسش طولانی بهر است از مشاوره حضوری و یا تلفنی بهره مند بشید