مشاوره حقوقی رایگان - کارت بازرگانی

با سلام اینجانب کارت بازرگانی داشتم و به خاطر بدهی و جهت استفاده به شخص دادم و باوکالت و حال از من کلاهبرداری شده که عوارض گمرکی و تعهد ارزی و جریمه مالیات شدم و خودم چیزی ندارم نه اموالی نه چیز دیگری لطفا در این مورد کمکم کنید ممنون و تشکر

پاسخ ها :

وکالت در استفاده از کارت بازرگانی سوء استفاده از کارت بازرگانی کارت بازرگانی