مشاوره حقوقی رایگان - کارت بازرگانی

سلام من به چندنفر وکالت داده ام که باکارتم صادرات انجام دهند اما پولی بهم ندادند و کلی جریمه برام اومده چطور حقمو ازشون بگیرم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی جهت اثبات ادعای خود دارید می توانید علیه آنها طرح دعوی کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اقدام شما امکان محکومیتتان به پرداخت مالیات‌های کلان از طریق دارایی وجود خواهد داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
البینه علی المدعی. اگر بر ادعای خود مدرک و دلایل کافی در اختیار دارید اقدام به طرح دعوی مربوطه کنید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حقی ندارید مسولیت استفاده از کارت هم با شماست به ویژه مالیات