مشاوره حقوقی رایگان - هک گوشی

سلام یکی از دوستان من مدتیه که وارد رابطه ای با یه دختر خانم شده و این اواخر رابطشون به مشکل خورده و قصد کات کردن داشتن برای همین دوستم به دختر خانم شک میکنه و از طریق یکی از دوستان یه برنامه رت یا رات تهیه میکنه که باید روی گوشی دختره نصب بشه تا رفیق من به یه سری اطلاعات گوشی دختره دسترسی پیدا کنه اما دختره متوجه میشه و برنامه رو نصب نمیکنه و حالا ادعا کرده که قصد شکایت داره میخواستم بدونم این اتفاق در چه حد ممکنه که شکایت اون دختر خانم بررسی بشه و از دوستم و اون کسی که برنامه رو ساخته بخوان که برن کلانتری و اگه این اتفاق بیوفته و پیگیری بشه چه اتفاقی برای دوستم و کسی که برنامه رو ساخته میوفته یعنی اولا اصلا شکایت قبول میشه چون هکی اتفاق نیوفتاده و بیشتر شبیه یه شیطنت توی یه رابطه دوست دختر دوست پسری بوده و دوما با یه تعهد کار حل میشه یا حکم خاصی صادر میشه؟ اینو هم باید بگم که سرور و هاستی که اون برنامه روش ایجاد شده بود پاک شده و کلا میخوام بدونم چه اتفاقاتی ممکنه بیوفته و ممنون میشم سریع جوابمو بدید چون خانواده دوستم بدجور استرس دارن ممنون از سایت خوبتون

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
با توضیحات شما فعلا جرمی اتفاق نیفتاده که قابل مجازات باشد منصر مادی جرم مفقود است دوست عزیز.