مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور در محضر

سلام وقت بخیر
ببخشید در مورد عدم حضور محضر

اگر خریدار بعلت آماده نبودن سند،عدم حضور فروشنده را گرفت و پس از مدتے سند آماده شد
و فروشنده تاریخ انتقال سند در محضر را اعلام کرد و خسارت عدم حضور در محضر را نداد،
اگر خریدار انتقال سند را انجام دهد میتواند بعد انتقال سند شکایت کند یا نه؟
ممنون میشم راهنمایے کنید.
باتشکر

پاسخ ها :

مطالبه خسارت تاخیر در تنظیم سند بعد از انتقال سند خسارت تاخیر در تنظیم سند سند