مشاوره حقوقی رایگان - توهین و تهدید همسایه

با سلام و خسته نباشید
من در مجتمع آپارتمانی زندگی میکنم و یکی از همسایه ها در گروه مجازی که برای هماهنگی کارها و اطلاع رسانی داریم و همه ی همسایه ها عضور گروه هستند چندتا ویس (صدا) با کلماتی مانند شما شعور ندارید در بین مردم آبروت و می برم و کاری می کنم که از این ساختمان بری و فرهنگ نداری و . . (ویس هاش حدود 7دقیقه فقط در مورد من می باشد). می توانم شکایت کنم و اگر شکایت کنم همون صداها برای ادله کفایت میکندو این کلمات (شما شعور ندارید در بین مردم آبروت و می برم و کاری می کنم که از این ساختمان بری و فرهنگ نداری) توهین و تهدید محسوب می شود و جرمش چیست؟

پاسخ ها :

شکایت از همسایه بابت توهین شکایت از همسایه بابت تهدید توهین همسایه تهدید همسایه توهین در فضای مجازی تهدید توهین