مشاوره حقوقی رایگان - توهین و فحاشی

با سلام ، خانمی هستم چهل ساله و آپارتمان نشین ، طی جزو بحثی که با همسایه سر موضوع سرو صدا و ایجاد مزاحمت داشیم آقای همسایه از لفظ پاچه پاره در مورد من استفاده کرد و شب همان روز هم با مخاطب قرار دادن همسرم با صدای بلند گفت که آقای فلانی زنت را جمع کن ، میخواستم بدانم میتوانم از این آقا شکایت کنم ، نیاز به شاهد هست یا فقط ادعای خودم کافیست،چون نگذاشتم که شوهرم هم با این آقا درگیر شود .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید شهود معرفی کنید اگر ادعای شما را انکار کند شکایت شما نتیجه ای نخواهد داشت.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید شکایت کنید ولی نیاز به ادله برای اثبات دارید

علی ابراهیم زاده

جناب آقای علی ابراهیم زاده :

سلام شکایت توهین رو با دو شاهد اگر وجود دارن پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
به استناد شهود شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ورود باید شهود معرفی کنید اگر ادعای شما را انکار کند شکایت شما نتیجه ای نخواهد داشت.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر شاهد داشته باشید به عنوان توهین میتوانید شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شاهد داشته باشید به عنوان توهین میتوانید شکایت کنید