مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو توسط دارایی

سلام خسته نباشید
بنده صاحب شرکتی بودم که الان دوساله فعالیت نداشته و ماشین بنده به علت 30 میلیون بدهی توقیف شده بنده بدهی را پرداخت نموده اما‌ دارایی میگه باید سال های قبلم بررسی بشه برای مالیات ولی حسابدار شرکت زیر بار نمیره که محاسبه کنه و مدارکت در دست حسابدار و شرکت که دیگه مال بنده نیست هستش خواستم بدونم برای خروج خودرو باید چیکار کنم؟ ضمنا تمام مالیات سال های گذشته پرداخت شده اما مدرکی در دست بنده نیست

پاسخ ها :

فاطمه  قرشي

فاطمه قرشي :

با سلام - اول باید به شرکت اظهارنامه بدید که با ارائه مدارک یا تبدیل وثیقه ماشین شمارو از توقیف آزاد کنه در صورت عدم همکاری ناچار به پرداخت بدهی شرکت شده و اسناد پرداختی را با احتساب خسارات طی دادخواستی از شرکت مطالبه کنید .