مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل به خواهرم

سلام و خسته نباشید
من سه دونگ خانه ای که با همسرم شریک بودیم. سهم سه دونگ خود را در محضر به صورت وکالت بلاعزل به خواهرم واگذار کردم.
اگر برای من اتفاقی بیافتد همسر یا فرزندانم میتوانند سه دونگ این خانه رو از خواهرم به دلیل باطل شدن وکالتنامه بگیرند یا خیر؟

پاسخ ها :

وکالت بلاعزل سه دانگ ملک به خواهر وکالت بلاعزل سه دانگ ملک وکالت بلاعزل پس از فوت وکالت بلاعزل ملک وکالت بلاعزل