مشاوره حقوقی رایگان - مدارک بیمه

امروز کارشناس تصادف پس از کشیدن کروکی، مدارک راننده خطاکار رو به من دادن و گفتن مدارک رو شامل کارت ماشین و گواهینامه و بیمه نامه رو کپی کنید برای خودتون نگه دارید و اصل مدارک رو به راننده برگردونید. ولی وقتی رفتم تو سایت بیمه دیدم که اصل مدارک رو میخوان مخصوصا اصل بیمه نامه رو. حالا چه کار کنم؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

تو بیمه نامه های جدید چیزی به اسم اصل بیمه نامه نداریم و همه چی سیستمی است