مشاوره حقوقی رایگان - رابطه دختر و پسر به قصد ازدواج

سلام. حدود 4 ماه پیش برای قصد ازدواج به دختری پیشنهاد دوستی دادم (خانواده های هر دو درجریان بودند). حالا به دلایلی این رابطه را قطع کردم. دختر برای تهدید من این ادعا را دارد که میخواهد از من شکایت کند. برای این که با او لمس و بوسه داشته ام ( با رضایت طرفین این لمس و بوسه اتفاق افتاده و حتی خودش شروع کننده لمس و بوسه بوده ) آیا دختر میتواند شکایت کند؟
آیا عکس، پیام و ویس میتواند مدرک محکمه پسندی برای اثبات متجاوز بودن پسر باشد؟ ( این عکس ها دو نفره بوده و در عکس، بوسه ای اتفاق نیفتاده)
آیا رضایت طرفین برای امر بوسه و لمس را میتوان با نشان دادن چت و ویس اثبات کرد؟
در این ماجرا فقط پسر متهم است یا هر دو؟ ( رضایت طرفین مورد توجه باشد)
در صورت اثبات، مجازات این امر چیست؟ (لمس و آغوش نامحرم)
آیا این امر باعث ایجاد سوء پیشینه برای من میشود؟
جواب بدید خواهشن.

پاسخ ها :

اشرف رودسرابی

اشرف رودسرابی :

سلام . تحت عنوان رابطه نامشروع قابل پیگیری است ولی هر دو طرف مجازات میشوند مگر اینکه خانم بتونه ثابت کنه که به اجبار و آگاه مرتکب این عمل شده که در این صورت فقط آقا مجازات میشه