مشاوره حقوقی رایگان - بردن جهیزیه

با سلام.
من و همسرم در حال اجرای طلاق توافقی هستیم.
آیا همسر بنده میتواند جهیزیه خود راه قبل از اجرای طلاق از منزل با توافق بنده ببرد و رسیدی معمولی و دست نوشته بابت این موضوع و با امضای حداقل دو شاهد بدهد که جهیزیه خود را برده و حق هر گونه دعاوی از خود راه در مرجع قضایی سلب و ساقط می‌کند که انجام این کار فقط به منزله رسید بردن جهیزیه خانم میباشد.

آیا اعتبار دارد و بعدا نمی‌تواند شکایتی در دادگاه انجام دهد؟
با دادن این گونه رسیدی که بنده در متن بالا ذکر کردم.

پاسخ ها :

بردن جهیزیه توسط زوجه بردن جهیزیه رسید دستی بابت جهیزیه جهیزیه