مشاوره حقوقی رایگان - تغییرات در مشاعات ساختمان

با سلام. ما در مجتمع مسکونی که شامل چند بلوک است، زندگی میکنیم. دارای نگهبانی است. ورودی پارکینگ، راه پله و آسانسور یکی و بدون حفاظ است. حال با توجه به درخواست چند تا از مالکین بلوک ما، مدیر بلوک قصد محصور کردن راه پله و آسانسور را برای ایجاد امنیت بیشتر دارد. این طرح در چند بلوک دیگر این مجتمع رد شده است. آیا برای ایجاد این چنین تغییراتی طرح مسئله در مدیریت کلی مجتمع نیاز است یا هر بلوک جداگانه میتواند تغییرات ایجاد کند؟ به فرض این که هر بلوک اجازه ی ایجاد تغییرات داشته باشد، آیا با قانون اکثریت ایجاد همچین تغییراتی در ساختمان نیازمند اخذ رضایت تمام ساکنین نیست و با حداقل 50درصد 1 واحد بقیه ساکنین الزام به همکاری هستند؟ ضمنا اگر خواهان نصب آیفون در منازل باشند، با توجه به این که ایجاد تغییرات در محیط خصوصی زندگی هر فرد فقط به خود او بستگی دارد، ما موظف به موافقت با نصب آیفون هستیم؟ لازم به ذکر است در ده سالی که از ساخت این مجتمع گذشته است، آمار سرقت و مزاحمت تقریبا نزدیک به صفر بوده است.

پاسخ ها :

تغییر در مشاعات ساختمان قوانین آپارتمان نشینی و مشاعات مشاعات ساختمان