مشاوره حقوقی رایگان - جدا شدن قانونی دختر از خانواده

سلام. من دختری با 20 سال سن هستم. با خانواده ام مشکلات زیادی از لحاظ عقاید و سلایق دارم. از خانواده ام متنفرم و نمیخواهم چنین خواهر، مادر و پدری داشته باشم. میخواهم از آن ها در دادگاه شکایت کنم و بخواهم که دیگر این خانواده برای من تعیین تکلیف نکنند و خودشون رو بر حق نسبت به من ندونند. آیا دادگاه حق رو به من میده؟ آیا بعدش میتونم از خانواده جدا بشم و هیچ وقت نخواهم این ها خانواده ام باشند؟ برگردم خونه زندگی کنم. این حق رو دارم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

این خواسته ی اول شما قابل طرح در محاکم نیست.
اگر توان مالی دارید می توانید خودتان جداگانه زندگی کنید. این هم جرم نیست، نیاز به اجازه دادگاه ندارد.