مشاوره حقوقی رایگان - عیدی سرایدار

سلام 2سال و نیم هستش توی یک خانه ویلایی من و شوهرم سرایداریم همه کارها رو انجام میدیم خود صاحب خونه هم خیلی راضی هستش اما عیدی ما رو کم میده حقوق دو نفرمون 3/200 هستش مگه نه اینکه عیدی سرایدار دو برابر حقوق هستش.

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام.اگه بخواهید میتونید از طریق ادازه کار شکایت کنید وعیدی هم مطابق قانون به شما پرداخت خواهد شد.