مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا

سلام. من زوجه هستم برج 7 سال 97 عقد کردم و پس از مدت 2 ماه شوهرم به دلیل نامشخص گفتن از شما خوشم نمیاد من مجبور شدم مهریه ام را اجرا بزارم و در این اواخر مادر شوهرم رفته دادخواست استرداد اموال منقول داده بابت طلاهایی که در دوران عقد برای بنده خریدن من هم طلاها را فروختم و خرج کردم مدارکی بابت فروش ندارم و شوهرم با زرنگی در یکی از پیامک های من که من گفتم طلا ها هست استفاده کرده برای اثبات ادعای مادرش. لطفاً بفرمایید آیا :
1- در این موارد پیامک قابل استناد است یا خیر؟
2- من قبل از دادخواست مادر شوهرم طلاها را فروختم آیا که الان عین مال موجود نیست دادخواست مادر شوهرم وارد است یا خیر؟
3- واقعیتش من طلاها را فروختم به برادرم و ایشان پول عمل جراحی بنده را دادن در واقع هزینه پزشکی کردم برای سلامتی خودم .

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

تماس بگیرید تا اشتباه نشود